Algemeen, DIY

Scent of Samadhi natuurlijke Deodorant Parfum

scent of samadhi Geur van Samadhi natuurlijk deodorant poeder

Scent of Samadhi is een eeuwenoud volledig natuurlijk deodorant of parfumpoeder gebaseerd op een oude formule uit de traditie van Ayurveda. De parfum of Deodorant wordt gedragen door zowel vrouwen als mannen. Het wordt gebruikt door de yogi’s uit Zuid-India, dit magische natuurlijke parfumpoeder werkt met het natuurlijke aroma van je lichaam om een ​​geur van gelukzaligheid, optimisme, inspiratie en kalmte te creëren.

Samadhi (sa-mah-dee) betekent: de onuitsprekelijke zuivere gelukzaligheid van eenheid met het goddelijke.

Er is slechts de klein beetje parfumpoeder nodig om de voordelen van dit natuurlijke kruidenpoeder te ervaren. Je kunt Geur van Samadhi dragen als een natuurlijk parfum of deodorant om je goed te voelen. Scent of Samadhi is voor velen stemmingsbevorderend als je aan yoga doet, mediteert, of gewoon aan het werk bent. De natuurlijke geur leid je naar binnen waardoor je een diepere helderheid en focus ervaart.

Geur van Samadhi natuurlijk deodorant yoga meditatie

Wanneer je transpireert, transformeren de natuurlijke essentiële oliën en kruiden in Scent of Samadhi je eigen lichaamsaroma tot een goddelijke geur en past het zich aan je eigen lichaamschemie aan.

In India wordt gezegd dat de yogi’s de eigenschappen van Scent of Samadhi toeschrijven aan de hindoe godin Lakshmi van overvloed en welvaart.

Scent of Samadhi is ideaal voor yoga, meditatie en lichaamswerk. Deze exclusieve mix van kruiden en oliën brengen lichaam en geest naar een staat van rust, ontspanning en helderheid.

Geur van Samadhi yoga meditatie lichaam ziel

Ingrediënten Scent of Samadhi: Alleen natuurlijke ingrediënten waaronder rood en wit sandelhout, kruidnagelolie, tulsi olie (Heilige basilicum) en een geheime mix van gepatenteerde kruiden.

Sandelhout is kalmerende voor de geest en is zeer geliefd om zijn huidvriendelijke eigenschappen. Tulsi of heilige basilicum is zuiverend en opbeurend.

Geur van Samadhi natuurlijk deodorant poeder

Elke pot Geur van Samadhi bevat vijf gram natuurlijk parfumpoeder, dit is meer dan genoeg voor minimaal drie maanden dagelijks gebruik, een prachtig cadeau voor jezelf of een geliefde. Klik op onderstaande link of foto om dit unieke product, de ENIGE natuurlijk-deodorant in de wereld Geur van Samadhi te bestellen!