Recept natuurlijke geurparfum voor geurstokjes reed diffuser essentiële olie

Natuurlijke geurolie of geurparfum voor geurstokjes Hoe maak je eenvoudig zelf een heerlijk geurende parfum op basis van plantaardige oliën met essentiële oliën van 100% natuurlijke ingrediënten voor in een lege reed diffuser fles met geurstokjes voor in huis, badkamer, toilet, kantoor of slaapkamer. Verspreid je eigen natuurlijke favoriete geur in huis met rotan geurstokjes. Ben je Lees meer »

Pollen & Lentekriebels – Tips + weetjes, natuurlijke oplossingen

Pollen & Lentekriebels klachten ontstaan tijdens de bloeiperiode van een bepaald gewas. Vaak wordt er gesproken over Lentekriebels of pollen seizoen. In de maanden januari t/m oktober hebben veel mensen last van een vervelende reactie die ontstaat door hooi of pollen door de microscopisch kleine deeltjes stuifmeel (pollen) afkomstig van planten, struiken, bomen, grassen en Lees meer »

Basisolie en hun verschillende eigenschappen

Basisolie, het wordt ook wel draagolie of een vette plantenolie genoemd. Je kunt ze in veel verschillende uitvoeringen krijgen. Hard en vloeibaar, vaak meng je ze door elkaar om een crème, bodybutter, lipbalsem, voetcrème of serum te maken. Wanneer we zelf onze cosmetica maken is het soms best lastig kiezen welke hardere verzorgingsproducten en welke Lees meer »

Recept vloeibare Deodorant maken voor Deoroller

Hoe maak je eenvoudig zelf een heerlijk geurende vloeibare Deodorant met essentiële oliën van 100% natuurlijke ingrediënten voor in een lege deoroller voor dagelijks gebruik. Welke ingrediënten zitten er in dit recept vloeibare deodorant voor deoroller: gedestilleerd water, alcohol, honing of glycerine, baking soda en essentiële oliën. We zijn allemaal opzoek naar betere alternatieven voor reguliere cosmetica zoals anti-transparant en deodorant met toevoeging Lees meer »

Scent of Samadhi natuurlijke Deodorant Parfum

Scent of Samadhi is een eeuwenoud volledig natuurlijk deodorant of parfumpoeder gebaseerd op een oude formule uit de traditie van Ayurveda. De parfum of Deodorant wordt gedragen door zowel vrouwen als mannen. Het wordt gebruikt door de yogi’s uit Zuid-India, dit magische natuurlijke parfumpoeder werkt met het natuurlijke aroma van je lichaam om een ​​geur van Lees meer »

Douche olie van groene klei met essentiële oliën – DIY recept

Douche olie met groene klei, waarom met groene klei? Groene klei (ook wel groene leem genoemd) is een soort minerale klei die gewaardeerd wordt vanwege zijn sterk absorberende eigenschappen. Groene klei is een bio-mineraal dat is samengesteld uit ontbonden plantenmateriaal en mineralen en bevat ook nog sporenelementen zoals calcium, aluminium, magnesium, siliciumdioxide, fosfor, koper en Lees meer »

Natuurlijke aftersun lotion zelf maken – DIY Recept

Een natuurlijke aftersun lotion crème is goed zelf te maken en ook nog eens een heerlijke verzachtende verzorging voor je huid. Er zijn niet veel grondstoffen / ingrediënten nodig om een goed werkende Aftersun te maken om de zonnebrand te verzachten en de geïrriteerder huid goed te verzorgen. Ingrediënten natuurlijke aftersun lotion Aloë vera gel Onze Aloë Vera Lees meer »