DIY

Recept natuurlijke geurparfum voor geurstokjes reed diffuser essentiële olie

Recept natuurlijke geurparfum voor geurstokjes reed diffuser essentiële olie

Natuurlijke geurolie of geurparfum voor geurstokjes

Hoe maak je eenvoudig zelf een heerlijk geurende parfum op basis van plantaardige oliën met essentiële oliën van 100% natuurlijke ingrediënten voor in een lege reed diffuser fles met geurstokjes voor in huis, badkamer, toilet, kantoor of slaapkamer. Verspreid je eigen natuurlijke favoriete geur in huis met rotan geurstokjes.

Recept natuurlijke geurparfum voor geurstokjes reed diffuser essentiële olie

Ben je op zoek naar een leuke en decoratieve manier om je eigen huisparfum te maken met essentiële oliën om zo de geur en de voordelen van pure natuurlijke essentiële olie te hebben? Maak dan op eenvoudige wijze een geur diffuser van essentiële olie en rotan riet stokjes.

Benodigdheden / ingrediënten:

1. doe alle ingrediënten in een glazen potje, flesje of vaasje eventueel met mikado sluiting.
2. plaats de rieten stokjes in de geurolie. 3 tot 10 stokjes afhankelijk van de opening van het gebruikte vaasje / flesje. Hoe meer rotan geurstokjes er gebruikt worden hoe krachtiger de geur en hoe beter de geur zich zal verspreiden en aanwezig zal zijn.
3. Draai/keer de stokjes regelmatig voor een betere verspreiding

Laat de stokjes rustig vol zuigen met de geurolie en keer de stokjes om de dag even om. Essentiële olie ruikt minder sterk dan de commerciële geurolie, dit omdat er geen kunstmatige geurstoffen aan toegevoegd zijn.

De kracht van geurende essentiële oliën

Ons reukorgaan is een van de sterkste zintuigen. Het reukepitheel boven in de neus is verantwoordelijk voor het waarnemen van geuren en reukstoffen. Wij mensen kunnen maar liefst een biljoen geuren ruiken! Door de geuren van essentiële oliën te vernevelen en in de lucht te verspreiden beïnvloeden we onze gevoelens en emoties. Bij elke inademing nemen we de verschillende geuren waar en roepen deze geurtjes positieve of negatieve gevoelens en herinneringen op. We kunnen essentiële oliën dus positief inzetten voor onze emotionele gezondheid.

Diffuser Blends voor Reed Diffuser

Gebruik de benodigdheden / ingrediënten uit bovenstaand recept. Kies verschillende DiffuserBlends voor emotionele balans en verschillende moods, gebruik 1 of mix enkele van de genoemde etherische oliën:

Gebruik ons boekje Diffuserblends voor het dagelijks leven voor nog meer inspirerende mengsels met essentiële oliën voor lichaam en geest. In de categorie boeken hebben wij een aantal aanraders hoe je op een veilige en effectieve manier pure essentiële oliën fysiek, mentaal en emotioneel kan inzetten.

Boeken tips essentiële oliën

Producten voor Reed Diffuser Fles

Huisparfum geurflesje met essentiële olie doTERRA

Geurstokjes zijn heerlijk in combinatie met eigengemaakte geurolie van essentiële olie, heb je een bijna leeg flesje doTERRA essentiële olie, doe daar een klein beetje alcohol bij en vul aan met kokosolie of amandelolie tot 2/3 van het flesje en plaats er drie geurstokjes in. Zo heb je in een handomdraai een heerlijke geurverspreider.

losse geurstokjes riet rotan stokjes geurverspreider navulling refill sticks