Auto Diffuser Clip – Aroma Geur Medaillon Essentiële Oliën

Een heerlijke olie voor in een auto diffuser clip is 2 druppels citroengras – lemongrass, deze essentiële olie zuivert de lucht en kan onaangename luchtjes verdrijven. De geur maakt het hoofd helder, werkt verfrissend en bevordert het concentratievermogen. Wil je echt fris achter het stuur zitten, druppel dan 3 druppels pepermunt olie, 3 druppels eucalyptus olie en 2 druppels citroengras essentiële olie op een diffuser pad, en plaats deze in de auto diffuser clip – car diffuser clip.

Druppel één tot enkele druppels essentiële olie/ etherische olie op de diffuser pad voor een optimale werking.

In onze rubriek aromatherapie hebben wij een selectie boeken die onmisbaar zijn als je meer wilt weten over de werking, het gebruik en toepassen van essentiële oliën. Wil je meer weten over het gebruik en toepassing van etherische oliën, dan is de pocket gids inleiding tot Modern Essentials een onmisbaar en heel handig boekje op zak formaat. Het Modern Essentials boek is een naslagwerk dat je niet mag missen als je zuivere essentiële oliën wilt gebruikt binnen je gezin of praktijk.

Wij schrijven regelmatig blogs met recepten om je eigen cosmetica te maken met natuurlijke producten. Bekijk hier alle DIY recepten!

Wilt je op de hoogte blijven van nieuwe recepten en tips en trucs houd dan onzefacebookpagina in de gaten of like onze facebookpagina zodat je niets mist